aku sangat jiwang


Hafiz - Awan Nano

Saturday, 12 March 2011

Bila Cameroon Menjadi Pujaan...

semasa lawatan ke cameroon...sedang aku sibuk menyiapkan tugasan yang diberi (siap ke)...
berberapa makhluk ini telah mengabil kesempatan diatas kelebihan yang diberikan....makanya, aku listkan mereka yang sampai hati bergambar tampa aku disisi...



nie la mamat paling kami sayang merangkap class rep/ketua kelas kami..tampamu siapalah kami....



lelaki ini yang bergelar ZULKHAIRI ini adalah lelaki terpenting dalam organisasi class kami,
dia telah menubuhkan bermacam2 club seperti photographer club, kelab catur, kelab teng2,
kelab dam, kelabing (clubing), kelab kala kundi secara idividu dan grouping serta bermacam2 lagi...
DIA digelar lelaki misteri bertopi ganjil...


jejaka maskulin tampan pilihan ramai wanita in pula adalah jejaka era 60-an dimana dia adalah lelaki melayu terakhir yang anda akan kenal dikemudian hari...lelaki ini ditugaskan untuk mendapatkan gosip2 terkini berkenaan skandal, hal duniawi, negara mahupun seangkatan dengannya, dengan bakat yang deperolehi iaitu mampu mengeluarkan kata2 panas dia telah dilantik menjadi penyebar fitnah terbesar dalam setiap organisasi di UiTM.....maka jangan heran jika andalah mangsanya itu........DIA dikenali dengan nama....
IZOL SI MULUT GUNUNG BERAPI.......beranikah anda?????



jantan ini di listkan dalam organisasi KITA MASIH MUDA (promot sikit,jangan marah eh)
di atas bakatnya yang terpendam, dia mampu posing depan lens camera hingga seharian lamanya, serta mampu ponteng kelas seberapa lama yang mampu lah, tanpa sebarang syak wasangka oleh pihak2 lecturer....dengan kehitaman kulit serta gaya thai kick boxing yang deperolehi dari thai, dia digelar
MAMAK SI MAT JAMBU....


sebelum memulakan komen2 yang agak tak munasabah,saya ingin meminta maaf kepada pihak berkenaan....
gambar asli ini berkenaan wanita yang merampas kekasih hati wanita lain yang dikenali (terpaksa  dirahsiakan)
mengapakah gambar ini disiarkan dalam ruangan ini pun aku sediri tak tau...yang pasti abu bermain kayu 3..
gambar ni diambil secara tersembunyi dari jarak 1meter ke hadapan.....kepada wanita yang memiliki lelaki ini,
sila kick wanita dalam gambar ini semasa sesi pembelajaran berlangsung.....


gadis ini pula adalah punca terbesar kekuatan aku, dimana tanpa dia tak ade sape nk cuapkan makanan dalam kelas (dier banyak beli kuih,aku pau la)...saya tak ada ape2 hubungan dengan beliau, pada siapa yang bekenan tinggalkan pesanan anda....wahai cik yang bernama (terpaksa dirahsiakan)...aku tak dapat hidup tanpa sandwich serta curry puff yang kamu selalu suapkan itu...


sekian untuk kali ini, kepada rakan2 yang belum disenarai hitamkan,saya mintak maaf sebab x larat nak tunggu gambar "diupload"....gambar anda akan dimasukkan dikemudian hari..harap maklum...kenangan kita takkan dilupa sampai mati..dah mati nanti jumpa jela kat sane...

kepada jejaka mahupun gadis2 yang mesej menyatakan mereka terkilan bahawa gambar x masyur mereka tidak kelihatan dalam entry ini, anda akan disenarai hitamkan lani jgk....



ape2 hal aku nak story mory pasal mamat nie dulu, name tak dapat dikenalpasti, sebab rupa dah macam mat gian aku tengok, rasenye kalau family dier tengok nie tak mengaku (sorry kutuk mengutuk perkara biasa) agagaga..... pest time tengok muke hancur mamat nie aku rase macam nak gi tandas, nk hentak kepala kat dinding, pegi makan nasi lemak, lari pecut 100meter, mengorat awek cun, naik moto laju2 pastu langgar tiang, aku sendiri heran kenapa gambar nie psiko aku kuat sangat sampai aku sanggup jadi hardcore sampai macam tu....aku dah tak sanggup nak tatap rupa mamat nie, buat aku rase cam nak lempang laju2 jer....

 
putus urat kentut tadi tak habis lagi, ade lagi membe2 aku yang buat masalah dalam dunia yang kecik nie....korang nk tau ape masalah mamat nie sebenarnye, actually dier tengah menyorok dek tentera komunis, tapi port baik tak ade plak, tu yang dier buat gaye macam nak nyorok kat langit macam ayahpin tu....kira dier seangkatan ngan ayahpin la....tengok muke jer macam nak makan kaki masak lemak cili api, maunye tak kena kejar....haish...heran betol manusia zaman la nie...lupe nak gitau, mamat nie boleh dikenali dengan panggilan
LELAKI BERKEPAK AYAM....


bak kata Mr.Gopal, mata boleh menipu, tapi mata tengah2 tak boleh menipu, ingat kita dajjal ke???ntah pahape ntah....nak cerita pasal wanita nie, tapi malu la...sebenarnye saya menyimpan perasaan terhadap kamu, hanya kamu tidak menyedarinya, ibarat hidup tak mahu mati segan2 silu gitu, ibarat yang dikendong jatuh ke lantai, yang jatuh ke lantai dimakan itik...begitulah parahnya perasaan aku terhadap wanita yang bergelar (identiti terpaksa dirahsiakan)...ops terasa cam telebih la plak, dekat mane yang telebih ek??(ade yang makan selipar nie kang, abg ed adik mintak maaf)...
THE GREATEST ASSISTANT in dewan makan...ops...


hah tengok3....tu dia sekali sedutan jer abis "teh o ais" tu...dasyat kan, itulah kehebatan gadis yang digelat MEK YA ini...berasal dari bachok kelantan, dilahirkan di hospital besar di kelantan, dan sekarang menetap di kelantan, suka makan makanan kelantan, seperti tomyam kelantan, gula2 kelantan, kuih kelantan, air kelantan, rendang kelantan, malas nak cerita panjang2, semua yang berkenaan kelantan jadi hak milik dia...dont dare u to disturb this person, i'll kill u...its mine.....mek ya, hanya kamu dihati tiada pengganti...kenang daku dalam doamu.....


maaf kerana terpaksa meletak gambar ini, kami dari organisasi UiTM terpaksa membawa kanak2 ini kerana dia mengalami keterencatan akal yang boleh meragut nyawa, maka kami terpaksa menjaga amanah yang telah di pertanggungjawabkan ke atas kami oleh sape pun aku taktau ler....anda dapat lihat sendiri dengan mata kasar anda bahawa keterencatan beliau telah mencapai tahap yang sangat kritis, bersamalah kita berdoa akan kesejahteraan beliau di alam sana...amin....

ckup2 la aku nk menggedik, fitnah tak tentu malam2 buta nie...nak list semua wat blog sendiri la...x larat dah...papehal sambung esok jela...nak kiok dah nie...

7 comments:

nisa debok said...
This comment has been removed by the author.
nisa debok said...

best lah dapat g cameron, nak strawberry tak dapat ;)

Cikin said...

ngeng ! kau lupa gmbr aku ! hahahaha . gurau gurau (:

Kita Masih Muda said...

ade strawberry....tp bantal strawberry jer...leh??

izon kimie said...

mane adik beradik yg lain???

Kita Masih Muda said...

blom upload lg...letih nk tulis...adoi...

chot ok..! said...

sgt sonok baca entry ni la..hee
lawak